Nedre storgate 37, 3015 Drammen

Anerkjent kontorfellesskap i Drammen

Kontor

  • 1 plasser
Kontorhuset driver utleie av fleksible arbeidsplassløsninger for bedrifter med 1 - 20 ansatte. Hos oss kan du velge mellom cellekontorer, teamarbeidsplasser eller eget, adskilt areal med mulighet for varierte arbeidsplasser for opp til 15 - 20 ansatte.

Vårt konsept er "Plug & Work" - som betyr at du får adgangskort og passord ved ankomst, kobler deg opp og jobber. Vi tar ansvar for alt annet, inkludert riktig møblering av din arbeidsplass, gode sosiale soner for en kaffe med kolleger eller en interessant prat med de andre deltakerne på Kontorhuset. Vi tilbyr godt utstyrte og tilgjengelig møterom, tilgang til ferskbrygget kaffe og te, enkle løsninger for sikker IP, kopi og print samt renhold av dine arealer.
Vi har stor tro på at vi gjennom Kontorhuset skaper en viktig arena for våre deltakende bedrifter - gjennom felles treffpunkter og hyggelig prat ved kaffemaskinen gjør dere hverandre bedre og skaper et fellesskap som gir verdi utover det fysiske kontoret . Om du driver for deg selv eller jobber i en bedrift med 10 ansatte, så gir et godt sosialt miljø på arbeidsplassen det lille ekstra i hverdagen.

Vi har per i dag Kontorhus i Drammen sentrum, på Kjellstad i Lier og fra juni 2020 i Asker sentrum. Du og dine ansatte kan få tilgang til å benytte alle Kontorhuslokasjoner, jobb der det er mest hensiktsmessig for deg i dag.
Rikelig med parkering i området, 2 min gange fra Bragernes torg eller kjør langs elven og opp ved Aass Bryggeri til Losjeplassen.

Fasiliteter

Slik finner du frem
Månedsleie

5330
per måned/person


Ta kontakt

100% uforpliktende.

I nærheten

Sjekk ut kontorer i nærheten

Plass i moderne, sentralt og romslig kontor

Flex • 4 personer

Kr 2900 mnd per pers.

Kontor-Klinikk-2
Kontorer til leie fra 7,4 kvm-11,6 kvm

Kontor • 4 personer

Kr 5000 mnd per pers.

Panorama-1
Kontor og arbeidsplass 15m2 i kreativ miljø

Fast • 1 personer

Kr 5000 mnd per pers.