Gratis kontor

Gratis kontorsøk

Vi hjelper deg GRATIS med å finne ditt neste kontor!

oyvind-removebg

Vi hjelper deg med å finne ditt neste kontor. Det eneste du trenger å gjøre, er å gi oss noen opplysninger i forkant. Vi kan da kan danne oss et inntrykk av hva du er på jakt etter før vi kontakter deg.

— ØYVIND LØLAND, KONTOREKSPERT
Få gratis hjelp

Vår prosess for å hjelpe deg best mulig:

 1. Hva søker du?
  Først gir du oss noen opplysninger om hvilken type kontor du søker og hvilket område. Vi tar deretter kontakt med deg og sammen lager vi en mer detaljert kravspesifikasjon.
 2. Vi lager et forslag til passende kontorer
  Basert på de ønskene og behovene du har, setter vi opp noen aktuelle forslag. Disse vil være innenfor de kriterier du har og med et prisoverslag for de aktuelle lokalene.
 3. Vi setter opp visningene
  Når du har bestemt deg for hvilke kontorer på listen du ønsker å se nærmere på, så kontakter vi utleier og ber om visning for deg. I forkant går vi gjennom med deg hvilke spørsmål du bør stille og hvilke avklaringer som er viktige å få av utleier.
 4. Forhandlinger
  Etter gjennomførte visninger, vil du motta pristilbud for de aktuelle kontorene. Du kan gjerne sparre med oss dersom du ønsker innspill før beslutning tas og du får akkurat den løsningen du ønsker til best mulig pris.

Hvorfor er dette gratis?

Vi har et samarbeid med alle operatørene slik at dette blir en gratis tjeneste for deg. Vi er en nøytral part og har ingen incentiver for å anbefale noe annet enn den løsningen som er aller best for deg

Hvorfor bruke leietakerrådgiver

Markedet for kontorutleie er en jungel og det er lett å navigere feil. Vi tror også at du er travel og har mye annet å fokusere på enn å jakte etter nye kontorer.

Hvorfor bruke Kontorplasser.no

Vi sitter tett på kontormarkedet hver eneste dag og kan sannsynligvis derfor gjøre dette både raskere, smartere og billigere enn deg fordi vi kjenner markedet. I tillegg får du personlig oppfølging av Ann-Kristin som med sine mer enn 10 år i eiendomsbransjen gjerne deler sin erfaring og kunnskap.

Kan dere hjelpe alle?

Vi kan hjelpe de aller fleste, enten gjennom skreddersydde løsninger eller via våre annonser som tilbys på kontorplasser.no. Det er dog viktig at å ha i minnet at du som leietaker har realistiske forventinger i forhold til budsjett og ønsker til nytt kontorlokale.