Om oss

Les mer om Kontorplasser.no og teamet bak

Kontorplasser.no er en unik tjeneste som knytter sammen dem som leter etter en ledig kontorplass med dem som har kontorer til leie eller simpelthen litt plass til overs. Dette er stedet å lete for deg som trenger noen få plasser, enten i åpent landskap eller noen få cellekontorer. Dette er perfekt for alle de som er på jakt etter fleksible løsninger for kontorplasser hvor prisen og innholdet er kjent på forhånd. Ofte vil noen få plasser leid gjennom Kontorplasser.no være et kostnadseffektivt alternativ. Samtidig tror vi dette er en veldig kjærkommen ekstrainntekt for deg som har litt ledig plass, enten fordi noen kontorer står tomme, fordi noen pulter ikke er i bruk eller fordi du kan få inn flere på det arealet du allerede leier.

TEAMET
oyvind-removebg
Øyvind Løland

FOUNDER, CEO

lande-removebg
Kristoffer Lande

ADVISOR

stian-skjelbred
Stian Skjelbred

CTO

I tillegg kan man få hjelp av vår kontorekspert til å finne ditt neste kontor. Vi har bransjekunnskapen og vet hvilke steder som kan passe for deg og din bedrift samt hva det bør koste deg. Les mer om denne tjenesten her.

Tjenesten ble startet i 2011 som en gratis tjeneste men har nå et større team enn noen gang. Selskapet bak Kontorplasser heter Eazycom AS. Vi sitter som vi preker, nemlig på fleksible plasser på ulike kontorhoteller rundt i Oslo. Vi har derfor ingen fast fysisk adresse du kan treffe teamet på, men vi er tilgjengelige på video, telefon, chat eller epost.

Du finner oss også på Facebook, Instagram og LinkedIn.